Fysio- en Manuele Therapie Zijtaart- Praktische informatie
13609
page,page-id-13609,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Praktische informatie

Praktische informatie

Wat kost fysiotherapie en ben ik ervoor verzekerd?

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan hangt uw jaarlijkse maximale vergoeding af van uw aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Hiervoor geldt geen wettelijke bijdrage of eigen risico!

Bij kinderen onder de 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Extra behandelingen worden daarna vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de ouders.

Fysiotherapie wordt bij een aantal chronische aandoeningen vergoed vanuit de basisverzekering.  Deze aandoeningen staan op de chronische lijst die door de overheid is opgesteld. Als u twijfelt of de behandeling chronisch is, vraag hiernaar tijdens de intake. Als uw klacht op deze lijst staat, dan krijgt u na de 20e behandeling de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de eerste 20 behandelingen heeft u een aanvullende verzekering nodig om deze vergoed te krijgen.

 

Indien u niet aanvullend verzekerd bent, gelden de volgende tarieven:

Screening: € 13,00

Intake en onderzoek na screening: € 30,00

Intake en onderzoek na verwijzing: € 43,00

Zitting fysiotherapie: € 30,00

Zitting manuele therapie: € 45,00

Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek: € 52,50

Niet nagekomen afspraak: € 20,00