4 x t Orthopedische revalidatie - Fysiotherapie Zijtaart
13836
page,page-id-13836,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

4 x t Orthopedische revalidatie

4 x t Orthopedische revalidatie

De 4 x t methode staat voor test – trigger – tape –  train.

Deze methode maakt gebruik van fysiotherapie, manuele therapie en training. De methode gaat eran uit dat alle anatomische structuren in het lichaam met elkaar verbonden zijn door middel van bindweefsel. Bindweefselvezels passen zich aan als eraan getrokken wordt (ze bevatten spiervezels). Bindweefselvezels kunnen een grote rol spelen bij lichamelijke klachten.
Met de 4xT methode kunnen we bindweefselvezels beïnvloeden waardoor o.a. de mechaniek van gewrichten verbetert. Hierdoor wordt er minder (geen!) pijn ervaren en men kan direct makkelijker bewegen!

Bij aanvang wordt eerst een start meting gedaan. Zo kan het effect van de behandeling gemeten worden. Tevens wordt de voorkeursrichting van het bindweefsel vastgesteld. Het resultaat van deze methode is een snellere en effectievere behandeling.

    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria