Fysio- en Manuele Therapie Zijtaart, de praktijk, Lieke van Dijk- van Asseldonk
15284
page,page-id-15284,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De praktijk

Over mij

Praktijk voor fysio- en manuele therapie Zijtaart is een praktijk met veel individuele zorg en aandacht voor de patiënt. Ik, Lieke van Dijk- van Asseldonk ben in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na ervaring opgedaan te hebben in diverse praktijken, ben ik in 2008 gestart met de opleiding Master in de manuele therapie (SOMT Amersfoort). Eind 2010 heb ik hiervoor mijn diploma gehaald. De afgelopen 13 jaar heb ik in diverse praktijken gewerkt als fysiotherapeut en vanaf 2010 ook als manueel therapeut. Ik heb hier altijd veel plezier in gehad en sta open voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vak!

Enkele jaren geleden heb ik de cursus Mulligan A, B en C afgerond in Vught (zie specialisaties). Hierbij leer je op een pijnvrije manier gewrichten te mobiliseren (“los te maken”).

In 2017 heb ik de cursus dry needling extremiteiten gedaan in Domburg. Dit was een zeer interessante cursus. Zowel de theorie als de praktijk pas ik dagelijks toe in de praktijk. Een mooie aanvulling dus!

In 2018 heb ik de Mastermodule problemen in hals- en kaakgebied afgerond aan de Hogeschool in Utrecht. Dankzij deze opleiding beschik ik over de specialisatie kaakfysiotherapie. Bij deze intensieve, maar ook zeer interessante cursus heb ik mezelf gespecialiseerd in de behandeling van het nek, hoofd- en kaakgebied.

Tijdens de behandelingen maak ik ook onder andere gebruik van medical tape. Daarnaast maak ik veel gebruik van huiswerkoefeningen. Er wordt indien nodig een persoonlijk schema met oefeningen gemaakt en doorgestuurd via de email, met zowel tekst als filmpjes.

Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut ben ik BIG geregistreerd, inschrijfnummer 29064559604 en sta ik vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF en NVMT.

Mocht er iets zijn; bent u niet tevreden of wilt u een klacht indienen? Vraag even naar onze klachtenregeling.

Over de praktijk

De praktijk is gelegen op 500 meter afstand van het centrum. Er is een ruime behandelkamer met enkele oefenmaterialen. Als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan ik eventueel bij u aan huis behandelen.

065
dsc_3271-1
DSC_4116